Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı rahim görmek

Rüyada kıllı rahim görmek

Rüyada kıllı rahim görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı rahim gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada kıllı rahim görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerini düzene sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahim kılı görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahimde kıl görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada rahim ameliyatı olmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Rüyada rahimde yara görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada rahim içi görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, günahlarından tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahim yalamak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments