Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimde ur görmek

Rüyada rahimde ur görmek

Rüyada rahimde ur görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahimde ur gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Rüyada rahimde ur görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada beyinde ur görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ur görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada urfa görmek isteklerinin erteleneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada urmu dut yemek anne babanın birbirine düşeceğine, hızlanacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalettir.

Rüyada göğsünde ur görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyninde ur olduğunu görmek bahtın açılacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada memede ur görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bunun farkına varacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments