Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek

Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek

Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Rüyada rahim kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada rahim kanser olmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin rahim kanseri olduğunu görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada rahim içi görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada rahimden muayene olmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak canını ve malını garanti altına alacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments