Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat ayakkabı giymek

Rüyada rahat ayakkabı giymek

Rüyada rahat ayakkabı giymek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahat ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Rüyada rahat ayakkabı giymek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada rahat ayakkabı görmek terslik yaşayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahat terlik giymek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada rahat olmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işarettir.

Rüyada rahatsız birini görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, ticaretinin de hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments