Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat olmak

Rüyada rahat olmak

Rüyada rahat olmak eski enerjisini bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, birlikte kâh ağlayacağına, kafasına göre birini bulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada rahat olmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada cin tarafından rahatsız edilmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edilmek dinç kalacağına, aşama göstermeyeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Rüyada rahat yatak görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, sosyal hayatını da askıya alacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahat nefes almak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada rahatsız olduğunu görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahatsızlanmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments