Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada püsküt görmek

Rüyada püsküt görmek

Rüyada püsküt görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, manevi olarak da yıpranacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, fakirlikten kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada püsküt gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada su püskürtmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski püskü ev görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Rüyada püsküt görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada püsküren yanardağ görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments