Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı kopmuş görmek

Rüyada ayak parmağı kopmuş görmek

Rüyada ayak parmağı kopmuş görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kopmuş gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada ayak parmağında yara görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağında yüzük görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kıllı görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kopmuş görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments