Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet torba görmek

Rüyada poşet torba görmek

Rüyada poşet torba görmek keyiflerinin yerinde olacağına, yaşamına renk geleceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada poşet torba gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada poşet torba görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su torbası görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bir torba ekmek görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalettir.

Rüyada idrar torbası görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eğer işsizse iş bulacağına delalettir.

Rüyada bir torba pirinç görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada torba görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada torbaya su doldurmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çöp torbası görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, ağzının tadının bozulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments