Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torba görmek

Rüyada torba görmek

Rüyada torba görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada torba gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir torba kan görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada torbada ceviz görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada torba yoğurdu görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada bir torba yumurta görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kızına daima sahip çıkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada un torbaları görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada torba dolusu para görmek işinde de hep başarılı olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir torba kömür görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su torbası görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments