Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba pirinç görmek

Rüyada bir torba pirinç görmek

Rüyada bir torba pirinç görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, galibiyetlerinin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir torba pirinç gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada pirinç torbası görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işaret eder.

Rüyada torbada pirinç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir torba pirinç görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada torba içinde yılan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir torba dolusu para görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada naylon torba görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada göz torbası görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada torba görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments