Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su torbası görmek

Rüyada su torbası görmek

Rüyada su torbası görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada su torbası gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada su torbası görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına tabir olunur.

Rüyada torbaya su doldurmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sıcak su torbası görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada bir torba balık görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil torba görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada kömür torbaları görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kan torbası görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, istihdam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada torbanın içinde yılan görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments