Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba ekmek görmek

Rüyada bir torba ekmek görmek

Rüyada bir torba ekmek görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rakiplerin alt edileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, çok sevineceğine, bereket ve huzur getireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir torba ekmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada bir torba ekmek görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada torba dolusu ekmek görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalettir.

Rüyada torbada ekmek kazancının ve rızkının düşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir torba kan görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada torbada balık görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada torbada kömür görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret eder.

Rüyada dolu torba görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşet torba görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments