Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet patlatmak

Rüyada poşet patlatmak

Rüyada poşet patlatmak hayalkırıklığı yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada poşet patlatmak gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Rüyada poşet patlatmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Rüyada sakız patlatmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada siyah nokta patlatmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada geminin patlamasını görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada ev patlaması görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada patlayarak ölmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlamış yanardağ görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments