Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev patlaması görmek

Rüyada ev patlaması görmek

Rüyada ev patlaması görmek kişinin afiyette olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işarettir.

Rüyada ev patlaması gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada patlayan ev görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev patlaması görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada makina patlaması görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada araba patlatmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde patlamalar görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulur.

Rüyada patlayarak ölmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalettir.

Rüyada mısır patlaması yemek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalettir.

Rüyada lav patlaması görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments