Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin portakal verdiğini görmek

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, dertlerinin artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayatının yolunda gideceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kazancında artış olacağına delalettir.

Rüyada birinin portakal verdiğini gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal verdiğini görmek bilincin artacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada portakal suyu dökmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük portakal görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, haberler alacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada olmamış portakal görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kasayla portakal görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine inanılır.

Rüyada bir tane portakal görmek durumunuzun iyileşeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments