Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz ve portakal görmek

Rüyada muz ve portakal görmek

Rüyada muz ve portakal görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sayılacağına ve sevileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada muz ve portakal gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Rüyada muz ve portakal görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal ve muz görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal muz görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz portakal görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muz paylaşmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ezik muz görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada muz yiyen maymun görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments