Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal muz görmek

Rüyada portakal muz görmek

Rüyada portakal muz görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına inanılır.

Rüyada portakal muz gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada portakal muz görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada portakal ve muz görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve portakal görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kendisine olan güvenin artacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulur.

Rüyada muz portakal görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada portakal elma muz görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada muzu başkasına vermek eksik olan yanının tamamlayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz kabukları görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, başarısının yükseleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada birine muz vermek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments