Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz kabukları görmek

Rüyada muz kabukları görmek

Rüyada muz kabukları görmek kazancın her daim artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz kabukları gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Rüyada kabuklu muz yemek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada muz kabuğu görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada muz kabukları görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada portakal ve muz görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezik muz görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, bol bol moral depolanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz salkımı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ters giden durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada muz ağacından muz toplamak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya delalettir.

Rüyada muz elma görmek başarılı olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments