Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma muz görmek

Rüyada elma muz görmek

Rüyada elma muz görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, fırsatların heba edileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma muz gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada portakal elma muz görmek maddi anlamda rahatlamaya, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada muz ve elma görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada muz elma görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada elma ve muz görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, insanlarla iç içe olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada elma muz görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla muz görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yaşama dört elle sarılacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işarettir.

Rüyada maymuna muz vermek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalettir.

Rüyada bal ve muz görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments