Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tepsi görmek

Rüyada porselen tepsi görmek

Rüyada porselen tepsi görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada porselen tepsi gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Rüyada porselen tepsi görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına inanılır.

Rüyada porselen sürahi görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine inanılır.

Rüyada porselen yemek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aşık olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada porselen diş yaptırmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada porselen takımı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz porselen görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments