Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tencere görmek

Rüyada porselen tencere görmek

Rüyada porselen tencere görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Rüyada porselen tencere gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Rüyada porselen tencere görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak almak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada porselen vazo görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada porselen sürahi görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen takımı görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments