Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen şekerlik görmek

Rüyada porselen şekerlik görmek

Rüyada porselen şekerlik görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, onlardan fayda göreceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada porselen şekerlik gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Rüyada porselen şekerlik görmek o kapıyı kapatacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada porselen görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada porselen yemek takımı almak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada porselen vazo görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, isteklerin yerine geleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada porselen hediye almak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada porselen fil görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak kırmak işini kaybedeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments