Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle çatışmak

Rüyada birileriyle çatışmak

Rüyada birileriyle çatışmak hayır getirecek bir işe girileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada birileriyle çatışmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Rüyada birileriyle çatışmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle çatışmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada askerde çatışmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada silahlarla çatışmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polislerle çatışmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zarar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla çatışmak bir hastalıktan kurtulunacağına, kazançlı işler yapacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret eder.

Rüyada askerle çatışmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments