Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ve çatışmak

Rüyada asker olmak ve çatışmak

Rüyada asker olmak ve çatışmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve çatışmak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada asker olmak ve çatışmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada askerde çatışmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada askerlerle çatışmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada askerle çatışmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada terörle çatışmak hayallerde değişiklikler olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada teröristlerle çatışmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlarla çatışmak toplumda yükseleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments