Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde çatışmak

Rüyada askerde çatışmak

Rüyada askerde çatışmak günahlara, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerde çatışmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada askerlerle çatışmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerde çatışmak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, beddua ve ah alacağına delalettir.

Rüyada asker olmak ve çatışmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerle çatışmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, anne ve baba duası alınacağına alamet eder.

Rüyada polislerle çatışmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada düşmanla çatışmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada teröristlerle çatışmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments