Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Rüyada teröristlerle çatışmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerle çatışmak büyük zararlara uğrayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, Allah’ın inayetini kazanacağına delalettir.

Rüyada asker olmak ve çatışmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlerle çatışmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına tabir olunur.

Rüyada askerde çatışmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada polislerle çatışmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendi işinin patronu olunacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla çatışmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, sorunların atlatılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments