Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristlerle çatışmak

Rüyada teröristlerle çatışmak

Rüyada teröristlerle çatışmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, bir beladan kurtulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teröristlerle çatışmak gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada teröristlerle çatışmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada silahlarla çatışmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada asker olmak ve çatışmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerlerle çatışmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, el açmayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada polislerle çatışmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerle çatışmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, umduklarını bulamayacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işarettir.

Rüyada biriyle çatışmak aile bireylerinin çok üzüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments