Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yüzünün de güleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işte de mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayı tarafından kovalandığını görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işarettir.

Rüyada ayı tarafından kovalanmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sorunlarını bitireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz at tarafından kovalanmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek tarafından kovalanmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kovalayan ayı görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ayı tarafından yenmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kafasını toparlayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı tarafından öldürülmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments