Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle uğraşmak

Rüyada polisle uğraşmak

Rüyada polisle uğraşmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada polisle uğraşmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Rüyada polisle uğraşmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sularla uğraşmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, donanımlı kılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine inanılır.

Rüyada saçıyla uğraşmak ortak işlere gireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, yetim sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada toprakla uğraşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada inşaatla uğraşmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kedilerle uğraşmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada böceklerle uğraşmak deşarj olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak gösterilen sabrın tükeneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments