Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur işleriyle uğraşmak

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak eline geçen malları tutamayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatın düzene gireceğine, şeref ve rütbeye yorulmaktadır.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Rüyada hamurla uğraşmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada işle uğraşmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, itibar göreceğine işarettir.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamur işi kızartmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hamur işi ikram etmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada hamur işi dağıtmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments