Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle sevgili olmak

Rüyada polisle sevgili olmak

Rüyada polisle sevgili olmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, o masumların bedduasını alacağına delalettir.

Rüyada polisle sevgili olmak gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Rüyada polis sevgili görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin polis olduğunu görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisle sevgili olmak parasız kalacağına, birikiminin artacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine alamet eder.

Rüyada polislerden saklanmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada polis arabası görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, şansının kötüye gideceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis olmak istemek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada polise tabanca yakalatmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments