Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis olmak istemek

Rüyada polis olmak istemek

Rüyada polis olmak istemek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yağmur yağmamasına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis olmak istemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada polis olmak istemek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada polisten yardım istemek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yardımın alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis amiri görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis motoru görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıda polis görmek gelirinden yana memnun olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis kimliği görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments