Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle nişanlanmak

Rüyada polisle nişanlanmak

Rüyada polisle nişanlanmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, bekarlar için evlenmeye, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalettir.

Rüyada polisle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada polisle nişanlanmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada polise şikayet etmek mülk sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulur.

Rüyada polis yakalanmak düşman malından yemeye, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Rüyada polis cenazesi görmek aşama göstermeyeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Rüyada polise aşık olmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına inanılır.

Rüyada polisin koruduğunu görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis araması görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yarar sağlamayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada motorlu polis görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments