Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise aşık olmak

Rüyada polise aşık olmak

Rüyada polise aşık olmak keyfin bozulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise aşık olmak gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Rüyada polise aşık olmak parasız ve işsiz kalacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada bir polise aşık olmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada hiç görmediğin birine aşık olmak sürekli yerinde sayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine aşık olduğunu görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ünlüye aşık olmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments