Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise ifade verdiğini görmek

Rüyada polise ifade verdiğini görmek

Rüyada polise ifade verdiğini görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sermaye kaybedeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polise ifade verdiğini gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ifade verdiğini görmek zarara uğrayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, harama göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada polise ifade vermek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada karakolda ifade vermek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahkemede ifade vermek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Rüyada savcıya ifade vermek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada ifade vermek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments