Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis müdürü görmek

Rüyada polis müdürü görmek

Rüyada polis müdürü görmek Tövbe Edeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada polis müdürü gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada polis müdürü görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Rüyada müdür amir görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret etmektedir.

Rüyada emekli müdür görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada müdürle öpüşmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulur.

Rüyada müdür görmek karın artacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada işletme müdürünü görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, spor yapmaya başlanılacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada fabrika müdürünü görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet eder.

Rüyada müdüre kahve yapmak hayırlı kapılar açılacağına, güzelliklerle dolacağına, başarıya giden yollarının açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments