Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten yardım istediğini görmek

Rüyada polisten yardım istediğini görmek

Rüyada polisten yardım istediğini görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülü haberler alacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten yardım istediğini gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada polisten yardım istemek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek mallarının artacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten yardım almak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada polise yardım etmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kıdem atlayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek dualarından hayır görmeyeceğine, yenileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada polis olmak istemek yönlendireceğine, huzurlu günler görüleceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizden yardım istemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada bağırarak yardım istemek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments