Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis dövmek

Rüyada polis dövmek

Rüyada polis dövmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada polis dövmek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Rüyada polis dövmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, güç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi dövmek manevi olarak çok yıpranılacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, içinin huzurla dolacağına tabir olunur.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, hayallerin yarıda kalacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak zorlukların ortadan kalkacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis olmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulur.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çevik kuvvet polis görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments