Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakıl taşı atmak

Rüyada çakıl taşı atmak

Rüyada çakıl taşı atmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Rüyada çakıl taşı atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Rüyada çakıl taşı atmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek masa başı bir işe gireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada ağzında çakıl taşı görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yılmayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında çakıl taşı görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada çakıl taşı üzerinde yürümek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kişinin güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada beyaz çakıl taşı görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ileriye gideceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments