Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca ve polis görmek

Rüyada tabanca ve polis görmek

Rüyada tabanca ve polis görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada tabanca ve polis gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada tabanca ve polis görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada polis ve tabanca görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada antika tabanca görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Rüyada çok tabanca görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca doldurmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, özel hayatının renkleneceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına alamet eder.

Rüyada tabanca tutmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca sesleri duymak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments