Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise ihbarda bulunmak

Rüyada polise ihbarda bulunmak

Rüyada polise ihbarda bulunmak büyük kazanç sağlanacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada polise ihbarda bulunmak gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada polise ihbarda bulunmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise ihbar etmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada birini polise ihbar etmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işarettir.

Rüyada ihbar edilmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ihbar etmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, prestij kaybı yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ihbar etmek birlikte kâh ağlayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde bulunmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Rüyada türbede bulunmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yanlış bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments