Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihbar etmek

Rüyada ihbar etmek

Rüyada ihbar etmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, zorlukları aşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihbar etmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Rüyada birini ihbar etmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini polise ihbar etmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise ihbarda bulunmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iyi halin geleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada ihbar edilmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ihbar etmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada polise ihbar etmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments