Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihbar edilmek

Rüyada ihbar edilmek

Rüyada ihbar edilmek maddi olanakların artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, gelirinin eksileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ihbar edilmek gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada ihbar edilmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise ihbar etmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini ihbar etmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Rüyada birini polise ihbar etmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise ihbarda bulunmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada ihbar etmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı park ettiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Rüyada vefat etmiş ünlü görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments