Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kazancın devamlı olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, ortağından ayrılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, gelişmelerin olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak yaşlılığında da rahat edeceğine, kesesinin dolacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalettir.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, koyu muhabbette kalacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bir sınavda başarısız olmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kişinin hayatının değişeceğine, işlerindeki karın artacağına inanılır.

Rüyada sınavda başarılı olmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments