Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada operasyon görmek

Rüyada operasyon görmek

Rüyada operasyon görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada operasyon gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada operasyon geçirmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, herkesin rahat edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada operasyon yapmak kişinin şansının artacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Rüyada operasyona gitmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Rüyada askeri operasyona katılmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada operasyona çıkmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada operasyon görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulur.

Rüyada polis operasyonu görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments