Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada operasyon geçirmek

Rüyada operasyon geçirmek

Rüyada operasyon geçirmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada operasyon geçirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada operasyon geçirmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin güzel işler yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada operasyona gitmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada operasyon görmek borçlanılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada operasyon yapmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada polis operasyonu görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalettir.

Rüyada operasyona çıkmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada askeri operasyona katılmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Rüyada karsıdan karsıya gecmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kazancını iki kat arttıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments