Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada operasyona gitmek

Rüyada operasyona gitmek

Rüyada operasyona gitmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada operasyona gitmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada operasyona gitmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis operasyonu görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret eder.

Rüyada operasyona çıkmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, servet sahibi olacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada operasyon yapmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada askeri operasyona katılmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalettir.

Rüyada operasyon görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine inanılır.

Rüyada operasyon geçirmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalettir.

Rüyada denizde tekneyle gitmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, her zaman haklının yanında olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments