Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada operasyona çıkmak

Rüyada operasyona çıkmak

Rüyada operasyona çıkmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada operasyona çıkmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada operasyona çıkmak aniden evlilik kararı alacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada operasyon geçirmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri operasyona katılmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalettir.

Rüyada operasyon görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada polis operasyonu görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada operasyon yapmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada operasyona gitmek sevinçli haberler alınacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada cam merdiven çıkmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments