Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis amiri görmek

Rüyada polis amiri görmek

Rüyada polis amiri görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, en büyük acılarının dineceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada polis amiri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada polis amiri görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada amir görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada işyeri amirini görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski amirini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kendi amirini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Rüyada işyerindeki amirini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada amirle yemek yemek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, yüzünü güldüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments