Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis kimliği görmek

Rüyada polis kimliği görmek

Rüyada polis kimliği görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis kimliği gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada polise kimlik vermek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Rüyada polis kimliği görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet etmektedir.

Rüyada kimlik kartı görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kimliğini görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kimlik kaybetmek haneye nifak gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe kimlik görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kimlik kağıdı görmek işini kaybedeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin kimliğini görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments